Engelbrektsgatan 39, 702 13 Örebro.
OM OSS
VEM ÄR VI

Cykelringen är en av Örebro äldsta cykelaffärer, Vi säljer ett brett sortiment av herrcyklar, damcyklar och barncyklar. Hos oss hittar du alla modeller – BMX, mountainbikes, citybikes, cruisers, trekkingbikes, el-cyklar mm. I alla våra butiker finns cykelverkstad där vi kan reparera och serva de flesta cyklar som finns på marknaden.  

år ambition har från första början varit att skapa en cykelverkstad där alla är välkomna. Vår starka tro är att en kunnig cykelmekaniker kan förklara de mest komplicerade tekniska problemen enkelt och tydligt så att du som cyklist kan ta kloka beslut och få en cykel som är trygg, snabb och säker i trafiken. För att göra detta möjligt har vi valt våra leverantörer med omsorg.

...Fantastisk service, flexibilitet och trevligt bemötande. Empatiska och intelligenta. De kan cykel. De kan kundvård. Dessutom uppdaterar de sin webbsida, bara en sån sak. Hit går man gärna igen, och cyklar nöjd därifrån!

RING OSS : 019 32 32 14
SPECIALERBJUDANDEN
5 ÅR GRATIS SERVICE
VID KÖP AV CYKEL
Ge oss ett besök nu !
Melissa Anderson
Kund

Trevlig kundkontakt, svarade tålmodigt på alla frågor och kunde ge ett bra pris på cykel, En Cykelaffär som håller vad han lovar

Karina Marie
Kund

Bästa kundservice, jag är mycket nöjda av min cykel det också fantastiskt att det kommer med 5 år gratis full service